Alan Watts – What If Money Were No Object

Ten eerste Een Gelukkig Nieuwjaar! Het is nu 1 januari 2013, en ik wilde het jaar beginnen met een inspirerende video, met op de achtergrond de stem van de Britse filosoof Alan Watts. De vraag die hierin gesteld wordt is:

What would you like to do if money were no object?

Als je bezig bent met goede voornemens, is het misschien ook het juiste moment om na te denken over wat je écht leuk vindt. Wat maakt je blij, wat maakt je vrolijk? Wanneer vergeet je de tijd?

Vaak zijn er aanwijzingen in je jeugd te vinden, zoals te zien op deze foto van mij: een geheim iPad research & developmentproject in de jaren 80 😛 Toen m’n zusje deze foto op Facebook plaatste, wist ik het zeker, ik moet iets doen met visuele creatie – wat fotografie is geworden.

Ik ben mijn familie en vrienden heel dankbaar voor hun steun en interesse in deze nieuwe weg die ik ben ingeslagen. Het voelt ongelooflijk goed om iets te doen waar je hart ligt, waar je blij en vrolijk van wordt.

Het ironische is, als je dat pad durft te volgengeld ook makkelijker te creëeren is (moet die trema nou op de middelste ‘e’ of niet? 🙂 )!

What would you do if money were no object…Een simpele vraag, maar als je er langer over nadenkt, een van de belangrijkste vragen die je jezelf kan stellen. Jouw antwoord op die vraag, is jouw richting – datgene wat je voorbestemd bent om te doen.