CaseLogic SLRC201 – Spiegelreflex Camera Tas

Zoek je een handige, functionele en niet al te grote draagtas voor je spiegelreflex camera? Kijk dan eens naar de CaseLogic SLRC201. Voor verschillende gelegenheden gebruik ik verschillende tassen, en soms zelfs alleen een draagriem van BlackRapid.

Deze tas kan handig zijn voor korte stedentrips, dagjes uit of als je bijvoorbeeld snapshots wilt maken bij een verjaardagsfeestje – en in plaats van een compact camera t├│ch je spiegelreflex camera wilt meenemen.

Een compacte tas waar je spiegelreflex (met zoomlens) met gemak inpast. Er zit ook een schouderband bij, maar die had ik nog niet uitgepakt ­čśë Verder zitten er aan de zijkant twee kleine vakjes en aan de voorkant een grotere. Hier kan je meerdere┬áaccessoires in kwijt, zoals geheugenkaarten en batterijen. Voorin zou je eventueel een kleine portomonnee kunnen opbergen.Verder maakt CaseLogic gebruik van hun zogenaamde SLR-Supension-System, zodat een camera met relatief kortere lens niet helemaal wegzakt in de tas. Laten we zeggen dat dit fungeert als een soort opvangnetje, zie hieronder:

Case Logic SLRC201 SLR-Suspension-System
Tot slot zit er aan de onderkant een verhard plastic omhulsel om de tas, die valbrekend werkt. De lens van je camera is immers naar beneden gericht, maar die wordt nu beschermd door deze ‘bumper’: