Fotografie Training

Wil je betere en mooiere foto’s leren maken? Wil je je camera beter onder de knie krijgen? Of juist meer willen weten over Photoshop en nabewerking? Volg dan een fotografie training bij Snapshot Dojo! Zie de verschillende mogelijkheden hieronder. Je kunt met een groepje vrienden / vriendinnen een cursus volgen, maar je kunt ook juist priveles / coaching volgen. Heb je vragen over de mogelijkheden, let me know!

Ik vond het erg leerzaam. Fijn om privé cursus te krijgen, omdat je op die manier echt kon aansluiten bij onze vragen en wensen. Het was fijn dat je veel voorbeelden gebruikte en aan de hand daarvan aan ons vroeg hoe de foto genomen zou zijn. Hierdoor kreeg ik een beeld bij de mogelijkheden en was het makkelijker om te onthouden/toe te passen. Naast de ‘’standaard’’ uitleg, was het ook fijn om te zien wat fotobewerking toe voegt aan een foto en hoe je dit doet. – Sanne

Via een e-mail naar kevin@snapshotdojo.nl, of geef me een belletje op 06 52 408 130.

Lezing Portretfotografie - Kamera Express Utrecht - 2016.09.17

Het was een leuke en leerzame cursus. Ik vond het vooral goed en prettig dat je voorbeelden gebruikte. Je gaf op een rustige en relaxte manier de cursus, er was genoeg ruimte en tijd voor vragen. We hebben er veel aan gehad! – Rik

FOTOGRAFIECURSUS
Een cursus bestaat uit meerdere lessen, afhankelijk van wat je wil leren. Ik geef onder andere de basiscursus Fotografie Fundamentals, Portretfotografie, maar ook een op maat gemaakte cursus is mogelijk. Het voordeel van les volgen in een groep is dat je ook vooral van elkaar leert! Meer informatie.

CAMERA ADVIES
Merk je dat je tegen beperkingen oploopt met je apparatuur? Wil je een bepaald soort foto maken, maar het lukt je niet? Dan is het misschien tijd voor een nieuwe camera! Door mijn werkervaring bij winkels zoals Coolblue en Kamera-Express kan ik je een goed en onafhankelijk advies geven. Meer informatie.

LENS ADVIES
Wil je een close up maken van een bloem, maar is dat niet mogelijk met je standaardkitlens? Dan heb je waarschijnlijk een speciale macro lens daarvoor nodig. Voor verschillende vormen van fotografie zijn verschillende lenzen en apparatuur beschikbaar, en ik kan je helpen te navigeren door het enorme keuze-aanbod. Meer informatie.

LEZING
Voor grotere groepen geef ik ook lezingen. Hierbij laat ik een combinatie zien van werk van beroemde fotografen, en een deel van mezelf. Van portretfotografie, fotografie basics tot hoe kun je geld verdienen met fotografie. Meer informatie.

WORKSHOP // under construction
Theorie met praktijk gecombineerd in een langere ‘les’ van 4 uur, waarbij je zelf aan de slag met live feedback en begeleiding.

PRIVE COACHING // under construction
Wil je liever een volledig persoonlijk lestraject? Dan is een serie ‘coaching sessies’ het meest geschikt.

ONLINE CURSUS // under construction