Fotoacademie Opdracht Modische Figuren – Deel 2: De Shoot

Na ruim 2 weken van voorbereidingen – met hier en daar wat stressmomentjes, was het eindelijk zover. Op zondag 17 november 2013 zou ik samen met het hele team de shoot voor de Fotoacademie opdracht Modische Figuren doen. Gelukkig mocht ik de auto van m’n vader lenen, die een stuk groter is dan die van mij.

Tot overmaat van ramp, leek het erop alsof de spullen niet pasten – zelfs niet in deze grotere auto! Twee spiegelreflexcamera’s, drie lenzen, een statief, twee daglichtlampen, lunch, 36 kledingstukken, zes paar schoenen in maat 37, zes paar schoenen in maat 38, drie passagiers (met hun spullen!) etc. Paniek in de tent!


Gelukkig wilde de vader van Rianne haar naar Krommenie rijden, dus dat kwam erg goed uit, waardoor Liza, Mandy en ik met al onze spullen in de auto pasten. Eenmaal aangekomen in de loods werden we hartelijk verwelkomd door de beheerder, Peter. We installeerden onze spullen, en gingen vrijwel direct aan de slag.


De dag ging snel voorbij! Het was een goede plek, met interessante hoeken en graffiti wanden. Het enige nadeel was dat het erg koud was binnen in de loods, vooral voor de modellen. Bedankt allemaal voor jullie inzet, enthousiasme en hulp!


Zie ook Fotoacademie Opdracht Modische Figuren – Deel 1: De Voorbereidingen