Fotografie Nabewerking in Photoshop Tutorial – “Rianne”

In deze allereerste tutorial over fotografie nabewerking laat ik aan de hand van een foto van Rianne zien, hoe snel en eenvoudig je een foto kunt verbeteren. Deze foto was gemaakt in het kader van de Fotoacademie opdracht “Jeans”. Ik kan me voorstellen dat ik misschien te snel ga in de uitleg, omdat ik al een beetje ervaring heb. Let me know! 😉

Overigens wat ik hier laat zien, is slechts het topje van de ijsberg. Heel veel meer weet ik niet 😉 Photoshop is zó ongelooflijk uitgebreid en heeft zó veel mogelijkhedenduizelingwekkend gewoon. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat je slechts een paar basisdingen of skills hoeft te weten, en je beeld kan er snel (veel) beter door worden.

Zie hier het RAW bestand, zoals ie direct uit de camera komt:

Fotografie Nabewerking in Photoshop Tutorial

En het beeld na de nabewerkingen in Photoshop:

Fotografie Nabewerking in Photoshop Tutorial
Als je een specifieke vraag hebt over Photoshop, fotografie nabewerking of iets anders over fotografie, stel ‘m hieronder als comment en ik zal proberen je vraag in een volgende video te beantwoorden!