Gratis Fotografie Workshop: “Photography Q&A” – zaterdag 4 mei 2013

Binnenkort wil ik namens Snapshot Dojo fotografie workshops gaan geven. Maar voordat ik daarmee officieel van start ga, wil ik eerst enkele gratis try-outs doen! Bij deze wil ik je dan ook uitnodigen voor de eerste “Photography Q & A” fotografie workshop op zaterdag 4 mei 2013, van 10:00 – 13:00, in Utrecht.

De opzet van de workshop is een Q & A sessie, dus vraag en antwoord. Heb je bijvoorbeeld een vraag over de handmatige belichtingsinstellingen van je camera, over beeldcompositie of over nabewerking van foto’s, of juist iets heel anders? Dan is dit een workshop voor jou! (Ik weet natuurlijk niet alles, dus als je een vraag hebt waar ik het antwoord niet op heb, dan zoek ik het voor je uit, of ik verwijs je door 😉

Het zal hoogstwaarschijnlijk bij mij thuis zijn, dus lekker relaxed, een hapje & drankje erbij! Wil je je aanmelden voor deze fotografie workshop? Stuur me dan een mailtje naar kevin@snapshotdojo.nl. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!