Olloclip 3-In-One iPhone Lens Review

Pasgeleden was ik bij café Broers met oud vechtsport trainingsmaatje Danny over fotografie aan het praten, en hij liet me een Olloclip 3-in-one photo lens zien. Dit is een klein, handig en klikbaar opzetlensje voor je iPhone 4 / 4S, met  eigenlijk 3 verschillende lensjes in 1: Macro, Wide Angle en Fish Eye.

De namen spreken voor zich, en ze veranderen het beeld van je iPhone als je een foto maakt, met of zonder app – zoals Hipstamatic. Een paar weken na deze ontmoeting was ik op vakantie in Spanje en bij een Apple store in Murcia terecht gekomen. En toevallig kreeg ik deze gadget als cadeau van m’n vader, zomaar! Thanks pa! 🙂 Hier zie je de lens in z’n verpakking:

Op de verpakking zie je ook hoe de lens op de hoek van je iPhone geklikt kan worden – over de standaard lens heen. Hier een fotootje van de lens zelf, met 1 van de twee beschermkapjes.

Olloclip 3-in-one photo lens

Pluspunten
  • Leuke hardware toevoeging aan je standaard apps, zoals Hipstamatic en Instagram, waardoor je net een unieker beeld kunt maken;
  • Klein en dus makkelijk mee te nemen;
  • Inclusief handig bewaarzakje/hoesje voor de lens en de twee lenskapjes, met drawstring om het zakje dicht te trekken.
Minpunten
  • Lens en lenskapjes zijn klein, dus let goed op dat je deze niet kwijtraakt;
  • Kan alleen op je iPhone geklikt worden als je geen beschermhoesje om je iPhone hebt;
  • Behoorlijk prijzig: € 79,95 in de Apple store!

Zie hier nog enkele voorbeelden van twee macro close-ups en een wide angle foto. Uiteraard meteen in Spanje gemaakt! 😉 En nogmaals de website van de Olloclip: www.olloclip.com.