“The Tube” – Hipstamatic Foto-serie in de London Underground

Half mei was ik in London voor Unleash The Power Within van Tony Robbins, een geweldige, fantastische en vooral leerzame ervaring. Voor mij was het de tweede keer, maar de energieboost is echt priceless! In 2014 is dit 4-daagse evenement in de maand maart, en kan ik je zeker aanraden! Tickets zijn te verkrijgen via www.succesgids.nl 😉

Maar daarvoor schrijf ik deze blog niet, het gaat om een snelle en spontane fotoserie die ik maakte toen ik een paar minuutjes vertraging had in de Londense metro, ook wel bekend als The Tube. Ik gebruikte hiervoor m’n iPhone en de app Hipstamatic, ideaal om snel een leuk en mooi resultaat te krijgen, omdat de bewerking al in de app zit verwerkt. (In essentie kies je deze bewerking natuurlijk van te voren, door de film en de lens te kiezen, zie ook de review van Hipstamatic)

KK_TheTube_02
Nu is het wel zo dat er in de metro stations van London flash photography niet toegestaan is. Hoe het zit met snelle iPhone shots weet ik niet, maar ik heb het gewoon gedaan. Je kunt eventueel de techniek Hipshots gebruiken, om onopvallend te fotograferen. Het ergste wat er kan gebeuren is dat je opgepakt wordt door een SAS anti terreur eenheid, met het vriendelijke verzoek of je de foto’s wilt wissen. 😛