Wie Ben Ik

Hi allemaal, mijn naam is Kevin Kwee, en pas geleden ben ik begonnen met een carriere in de fotografie na te streven. Ik ben begonnen met het lezen en bestuderen van verschillende fotografie tijdschriften, en vooral “how-to” boeken. Uiteraard ben ik ook ‘de straat op gegaan’, om te oefenen, oefenen en nog eens te oefenen. Voor ik het vergeet, neem ook eens een kijkje op mijn persoonlijke website en portfolio: www.kevinkwee.com

Al heel snel kwam ik er achter dat ik meer wilde, en ook meer nodig had: Begeleiding, feedback en een soort van structuur. In februari 2012, ben ik begonnen als student aan de Fotoacademie in Amsterdam. Een van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt! Bij deze wil ik dan ook graag enkele mensen bedanken die me hebben geholpen en mij continu blijven steunen: pa, ma, Cha, Dennis en Dennis. You know who you are!

Deze website, Snapshot Dojo, is bedoeld voor fotografie liefhebbers en om fotografie kennis te delen. Het Japanse woord “dojo” betekent trainingsruimte (voor martial arts). In deze dojo vind je makkelijke en snel toepasbare tips & tricks, product reviews en natuurlijk nog veel meer! Ook wil ik graag mijn ervaringen op de Fotoacademie met jullie delen. Maar het gaat vooral om continue verbetering, jezelf en je fotografie vaardigheden ontwikkelen, stap voor stap. Dit is wat de mensen van Japan kaizen noemen, een reis van neverending improvement.

Fotografie is zo breed en zo ongelooflijk uitgebreid, dat ik jullie graag wil uitnodigen om zelf ook feedback, commentaar en tips & tricks te geven. Dit kan via de Facebook comment mogelijkheid onder elk blogbericht.

Een van de eerste UFC vechters Ken Shamrock, zei het heel mooi in zijn autobiografie Inside the Lion’s Den – die ik tot vandaag de dag als mijn levensmotto gebruik:

To become a master, you should always be a student

Dit ben ik, gemaakt door Martijn Hoogeveen met Hipstamatic.

Kevin Kwee Snapshot Dojo

Veel plezier op de site!

 

 

 

 

 

Kevin Kwee
Snapshot Dojo

BewarenBewaren